jaarvergadering

« Terug naar nieuwsberichten Wed 20 Nov 2019

Tijdens de jaarvergadering op zaterdag 26 mei j.l. is de Philatelica Verenigingstrofee uitgereikt:

De derde prijs is gewonnen door de Filatelistenvereniging Zutphen e.o.

IMG 2376

De voorzitter van de Filatelistenvereniging Zutphen e.o, Jan Roseboom, neemt de envelop en bloemen in ontvangst.

De tweede prijs is gewonnen door de Gelderse Vallei.

IMG 2377 De Gelderse Vallei - 2

De voorzitter van de Gelderse Vallei, Roy Lijbaart, neemt de envelop en bloemen in ontvangst.

De eerste prijs, en de wisseltrofee is door Postzegelvereniging ‘n Poszeagl uit Rijssen gewonnen.

IMG 2384  IMG 2385

Bas van de Hoek neemt de prijzen in ontvangst. Zichtbaar is dat de bestuursleden van de Poszeagl zeer blij zijn met de mooie prijzen.

IMG 2386  IMG 2388

Namens iedereen binnen het SamenwerkingsVerband Filatelie: VAN HARTE GEFELICITEERD !!!!

Tijdens deze jaarvergadering is de voorzitter van Filatelistenvereniging De Achterhoek, Henk Grievink, benoemd tot Lid van Verdienste. Henk die nooit om woorden verlegen zit, werd toch even stil van deze huldiging. Henk van harte gefeliciteerd namens ons allemaal.

IMG 2392  IMG 2395

IMG 2398