De Globe Apeldoorn (505)

postzegelvel Apeldoorn

Dit bijzondere postzegelvelletje van de vereniging kan tijdens onze bijeenkomsten gekocht worden.

postzegelvel Apeldoorn 1 postzegel

Bijeenkomsten: 3de maandag van de maanden september tot en met mei vanaf 19:30uur met o.a. zegelen, verloting en veiling in het Verenigingsgebouw van Muziekvereniging DAP, Schorpioenstraat 6, 7323 AK, Apeldoorn.

Hier vindt u alle gegevens van alle bestuursleden en het bankrekeningnummer van de vereniging.

Tijdens onze maandelijkse clubavonden is er gelegenheid postzegels te kopen en te verkopen. Daarnaast is er een veiling en kunt u deelnemen aan de dobbelwedstrijd. We hebben ook een verloting met mooie filatelistische prijzen.

Rondzendingen: Onder de deelnemers circuleren boekjes met een gevarieerde inhoud. Woont u in de naaste omgeving van Apeldoorn, dan kunt u ook deelnemen aan de rondzending.

Nieuwtjesdienst: u kunt zich abonneren op nieuwe uitgiften van een aantal landen.

Lees hier onze nieuwsbrieven:

nieuwsbrief nummer 13

nieuwsbrief nummer 12