Hieronder vindt u het hoofdbestuur van het Samenwerkingsverband Filatelie.

De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijkse bestuur.

vacant Hans Kraaibeek - vice voorzitter Klaas Schokker

vacant *                                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
          voorzitter
                               vice-voorzitter               secretaris

Penningmeester Philippe La Maitre     nieuwtjesdienst ledenadministratie Jeu Gielen    Jeugd Hans van Laarhoven
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

penningmeester                     leden administratie en         commisaris jeugdfilatelie
                                                   directeur nieuwtjesdienst

Veilingen Cees Ursem   Rondzenddienst John Alberts

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      veilingen                             rondzendingen                redacteur Filatelie-Koerier

* Op dit moment is deze functie vacant. Heeft u interesse in deze functie ? Neemt u dan even contact op met een van de bestuursleden.

Rayonvoorzitters

Hans Kraaibeek  vacant  Webmaster Mike Molle

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          vacant *                                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
rayonvoorzitter Noord       rayonvoorzitter Oost            rayonvoorzitter Midden

Ronald Peters   Mart Veerman  Ton Steenbakkers
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rayonvoorzitter Holland         rayonvoorzitter West           rayon voorzitter Zuid

Andere belangrijke contactpersonen

Adviescommissie voor de liquidatie van verzamelingen: C.J. Goes - Tel: 0488-441962

Heeft u wijzigingen en/of suggesties voor de website ? mail ze door aan de Webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel: 06-27107711