Hieronder vindt u het hoofdbestuur van het Samenwerkingsverband Filatelie.

De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijkse bestuur.

vacant     Hans Kraaibeek - vice voorzitter     Klaas

vacant *                                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
          voorzitter
                               vice-voorzitter                              secretaris

Penningmeester Philippe La Maitre     Jeu   Jeugd Hans van Laarhoven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

penningmeester                          leden administratie en         commisaris jeugdfilatelie
                                                        directeur nieuwtjesdienst

Cees  Rondzenddienst John Alberts

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      veilingen                             rondzendingen                redacteur Filatelie-Koerier

* Op dit moment is deze functie vacant. Heeft u interesse in deze functie ? Neemt u dan even contact op met een van de bestuursleden.

Rayonvoorzitters

Hans  vacant Mike

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                             vacant *                                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    rayonvoorzitter Noord                rayonvoorzitter Oost                 rayonvoorzitter Midden

Ronald Peters   Mart  Ton Steenbakkers
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rayonvoorzitter Holland         rayonvoorzitter West           rayon voorzitter Zuid

Andere belangrijke contactpersonen

Adviescommissie voor de liquidatie van verzamelingen: C.J. Goes - Tel: 0488-441962

Heeft u wijzigingen en/of suggesties voor de website ? mail ze door aan de Webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel: 06-27107711